Sweet Home

Нова колекција на тапети за следната сезона

Светски тренд достапен и во нашата земја.

Тапетите во последните години се неизбежни во ентериерите. Тие можат да го направат вашиот дом да изгледа светски.

Graham&Brown, познат британски производител на тапети, и оваа година ни претстави нови колекции на тапети за сезоната што следи.

Како што редовно ги следиме иновациите на пазарот, и кај нас пред сезоната на реновирање и пролетно освежување на ентериерот, имаме две нови колекции на тапети.

Овогодинешните колекции можете да ги најдете во широк асортиман, а тие ги обединуваат најновите трендови со безвременската класика.

Дезените се поразновидни од било кога, а квалитетот е на стандардно високо ниво, па изборот на тапети сигурно ќе ви зададе слатки маки.

Напиши коментар