← НАЗАД НА БОЗА

Нови волшебни венчаници пристигнуваат од eNVy Room

Нови волшебни венчаници пристигнуваат од eNVy Room
101 Читања

Досега најголемата колекција, eNVy Room, претставува повеќе од 40 модели на свадбени фустани, а акцентот овој пат е на романтична едноставност.

Во новата година eNVy room има нова колекција, која, со веќе стандардна разиграност и имагинативен дизајн, носи извесни изненадувања.

Дизајнерското дуо Вјеко Франетовиќ и Никица Иванчевиќ се фокусираа на едноставни и прочистени модели, но во исто време се поиграа со романтичните детали како што се преголемите панделки и крагни.

И покрај минималистичкиот пристап, имагинацијата и креативноста не изостануваат, а резултатот е досега најголемата колекција од повеќе од четириесет модели на венчаници.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk