← НАЗАД НА БОЗА

„Облеката е нешто што се носи, но модата е начин за комуникација“ – Dries van Noten

„Облеката е нешто што се носи, но модата е начин за комуникација“ – Dries van Noten
141 Читања

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk