Cafe Del Mar

Обратни стомачни: Чудо од вежба, ги топи масните наслаги од грбот!

Физичката активност и урамнотежената исхрана одат рака под рака ако сакаме да изгледаме убаво. Масните наслаги на грбот не се толку впечатливи како што се на стомакот или бутовите, додека не завземе катастрофални мерки.

Поради вишокот на маснотии, наборите се формираат околу ‘рбетот, а тоа ќе биде најзабележливо кога ќе го закопчаме градникот, а масните наслаги почнуваат да „истекуваат“ од страната.

Ако сакате оваа пролет да изгледате убаво, морате да се справите со овој проблем на време.

Вежбите што ќе ги „уништат“ маснотиите на грбот не бараат повеќе од 15 минути од вашето време и ќе ви помогнат повторно да изгледате убаво.

Погледнете во видеото:

Напиши коментар