Art & Crafts

Од парче платно направи прекрасна навлака за перница без шиење

Често декорацијата чини многу пари. Новите тапети, бои, мебел … листата е голема.

Но, кога станува збор за сосема нов изглед на вашиот омилен кауч, тогаш имаме едноставно и практично решение кое ќе ве воодушеви.

Потребно ви е само парче платно и перница. Направете нови навлаки за перници целосно без шиење…

Погледнете го видеото:

Напиши коментар