← НАЗАД НА БОЗА

ОДЛИЧНА ИДЕА ЗА ЛЕСНО И БРЗО ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ: до чиста патека во дворот без болка во грбот со помош на лопата и канап

ОДЛИЧНА ИДЕА ЗА ЛЕСНО И БРЗО ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГ: до чиста патека во дворот без болка во грбот со помош на лопата и канап
114 Читања

Одлична идеја која ви заштедува болка во грбот и напорно чистење на снегот!

Еве супер трик кој ќе ви помогне да го исчистите пристапот до вашиот дом брзо и лесно …

Дали ве боли грбот и рацете при чистењето на снегот?

Знаеме дека чистењето на снег може да биде заморно и ужасно за вашиот грб, па оттаму пронајдовме генијална идеја која ќе ве спаси од зимските проблеми!

Видеото кое открива еден необичен начин за чистење на снегот што не сте го виделе претходно се појави на Интернет.

Се работи за чистење на снег со канап и лопата. За да се избегне уништувањето на лопатата и да се спречи болката во грбот, обидете се да го врзете јажето од горниот до долниот дел од лопатата и со тоа да го исчистите вашиот двор од снегот.

Можеби звучи лудо, но коментарите на луѓето кои го пробале овој трик укажуваат дека ова е една од најдобрите идеи досега.

Се разбира, постојат и такви кои велат дека овој начин на чистење на снегот одзема премногу време и не е практичен.

Најдобро ќе проверите ако си го пробате овој мини трик сами.

Погледнете го видеото и откријте го целиот процес на правење и користење на оваа лопата!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk