← НАЗАД НА БОЗА

Одлични начини за прикажување на распоредот за седење на венчавката

Одлични начини за прикажување на распоредот за седење на венчавката
673 Читања

Како ќе го направите распоредот за седење на гостите е исто толку важно како и самите улоги на главните личности на венчавката! Размислете за овие распореди со стил за својот голем ден.

Поминавте часови и часови во планирање на совршениот распоред за седење; седнете го тој роднина подалеку од вашето семејство и сочувајте место колку што е можно подалеку од забавата за стариот факултетски колега на младоженецот.

И додека вашата работа сигурно ќе се исплати на тој начин што гостите ќе имаат одлични вечерни разговори и ќе бидат среќни, нема причина зошто не можете да го прикажете вашиот напор на прекрасен начин.

Погледнете ги нашите предлози за инспирација.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk