Sweet Home

Одличниот избор на бои и материјали го прави овој дом идеален за млад пар!

Уредувањето на станот, на начин да се искористи поголемиот дел од простор и да се изостави впечатокот на пренатрупаност не е лесен, но постои голем избор на материјали и бои, кои во голема мера можат да помогнат да се постигне тоа.

Уредувањето на стан, потпишано од страна на дизајнерот ART UGOL, се состои од конвертирање на стандарден еднособен стан во модерен, функционален простор за млад пар.

Комбинацијата на бела и црна боја ќе го направи просторот визуелно поголем и ќе обезбеди подобро светло за дрвената површина.

Сепак, дизајнерите советуваат дека овие бои мора внимателно да се интегрираат, така што, на пример, во дневната соба и кујната доминираат нијансите на експанзијата, кои што придонесуваат за големината на просторот, додека темните бои создаваат поинтимна атмосфера во бањата.

Внатрешноста на станот крие многу простор, а со поставувањето на посебни делови во станот има доволно простор.

Овој внимателно дизајниран стан претставува фантастична комбинација на стил, текстура и боја, и го комбинира модерното со удобното.

Напиши коментар