← НАЗАД НА БОЗА

Оригинален престој во Мелбурн, Австралија

Оригинален престој во Мелбурн, Австралија
158 Читања

NOTEL е дестинација на аеродромот.

Се наоѓа во средината на CBD во Мелбурн на покривот на паркингот Flinders Lane, овие поставки доаѓаат со сопствена украсена површина, голем кревет и виртуелна послуга.

NOTEL можеби не е традиционален хотел, тоа е оригинална опција за сместување во срцето на овој енергичен град. Ова оригинално искуство нуди бесплатен Wi-Fi, минибар и клима.

Се разбира, исто така можете да сметате на сите основни погодности што ќе ги добиете и во хотел, од удобен кревет до туш со целосна големина.

NOTEL, исто така, обезбедува надградба на основното искуство за престој. Надграденото искуство доаѓа со ваш приватен двор и приватна спа бања за само мал пораст на цената.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk