Sweet Home

Отсега ASOS нуди и предмети за декорирање на домот како дел од својата понуда!

Време е за пролетно освежување во нашите домови.

Во последните неколку години, станаа се повеќе популарни high-street верзиите на продавници за мебел и предмети за украсување на домот.

Zara, H&M, Arket и French Connection се само некои од брендовите кои се обиделе во оваа област и се многу успешни, а Асос одлучи да се приклучи на растечкиот тренд.

Тие својата нова линија ја нарекоа Asos Supply, а во моментов нудат извонредни аксесоари за вашиот дом по пристапни цени.

Тука се одличните килими, пешкири, вазни, закачалки и слични детали што ќе го освежат вашиот дом без да потрошите голема сума на пари.

Во продолжение издвоивме неколку работи од нивната актуелна понуда, кои веќе се наоѓаат на нашата листа на желби.

Напиши коментар