Мода

Ова е најголемиот моден класик, кога станува збор за модни додатоци

Ако сте љубител на basic модниот стил, мора да водите сметка  тој да не стане монотон и од време на време дополнете го вашиот гардеробер со некој шик моден додаток.

Модните експерти тврдат дека кожниот ремен е едноставен must have моден класик, кога станува збор за аксесоари.

Популарниот аксесоар, совршено се вклопува со секоја модна комбинација и едноставно ќе ја подигне на повисоко ниво.

Единственото правило за носење на овој додаток е да биде впечатлив и да се вклопи со остатокот од вашиот стил.

Напиши коментар