Здраво тело

ОВА СЕ ЗНАКОВИ ДЕКА НЕШТО НЕ Е ВО РЕД СО ВАШИОТ ЦРН ДРОБ: Ако ги имате овие 10 СИМПТОМИ, веднаш превземете нешто!

Телото секогаш ни испраќа предупредувања дека во црниот дроб се наоѓаат многу токсини и дека му е потребна детоксикација.

Модерниот начин на живот е полн со опасности што можат да му наштетат на црниот дроб. Во црниот дроб се задржува голем број на различни отрови, што е многу важно да се отстранат со природни методи, за тој да мкоже да ги извршува своите функции.

Црниот дроб може подолго време да ги компензира ефектите од штетните влијанија врз телото. Сепак, по одреден временски период, може да дојде до појава на пречки кои ретко се поврзуваат со нарушувања на функцијата на црниот дроб.

Ако ги имате овие 10 симптоми, потребна ви е итна детоксикација:

– Болка под плешката

– Болка во желудникот по консумирање на мрсна храна

– Сјајна столица

– Зачестени мачнини

– Светла, бледа столица

– Болка над очите

– Напад на жолчка

– Горчлив вкус во устата по оброкот

– Хроничен замор

– Хемороиди или проширени вени

Напиши коментар