Новости

Па каде си ти?!

Во реклама за долна облека.

Пејачката Ријана „исчезна“ од музичката сцена, но тоа не значи дека не е зафатена.

Ријана, чие вистинско име е Робин Ријана Фенти, албумите, спотовите и концертите, ги замени со линијата на козметика и долна облека со нејзиното име.

Таа сега објави реклама во која прикажа дека нејзината линија е наменета за „вистинските жени“, но и како и стои на неа.

Погледнете:

 

Напиши коментар