← НАЗАД НА БОЗА

Погледнете како да ги излупите варените јајца во најкус можен рок. Овој трик ќе ве воодушеви!

Погледнете како да ги излупите варените јајца во најкус можен рок. Овој трик ќе ве воодушеви!
92 Читања

Јајцата се сметаат за најздрава храна во светот, бидејќи се богати со хранливи материи и протеини. Oна што исто така е поволно е и нивната ниска цена и голема достапност во светот. Јајцата можат да се приготват на различни начини, а еден од најпознатите и највкусните начини е да ги сварите.

Сепак, варените јајца носат со себе одредена количина на работа која е поврзана со нивно лупење од лушпата откако ќе се сварат.

Некои луѓе ја губат волјата да ги јадат по трошење многу време во лупење на неколку јајца, но ние ви нудиме исклучително ефективен начин да ги излупите за што е можно пократко време:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk