← НАЗАД НА БОЗА

Полно дрво за модерно уреден дом

Полно дрво за модерно уреден дом
97 Читања

Полното дрво се враќа во трендовите за уредување на ентериерот во текот на последните неколку сезони.

Прво се врати во трпезариите, во кујната, а во последно време се почесто гледаме и дневни соби со полно дрво.

Ако не сте доволно храбри за целосно враќање на дрвото, започнете со декорација на ѕидови и подот, трпезариската маса, столици и постепено проширете ја атмосферата во кујната, дневната соба и останатите соби.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk