← НАЗАД НА БОЗА

Постигнете природно темен тен со овие 10 бронзери

Постигнете природно темен тен со овие 10 бронзери
161 Читања

Никогаш не е премногу рано да се подготвите за летото.

Бронзерот е производ што ретко го користиме во секојдневната шминка, но во пролетните месеци на лицето може да му даде совршен впечаток на благо исончан тен и да и даде на кожата поздрав изглед и барем за момент да ја измами дека летото веќе пристигнало.

Важно е да се има предвид дека не треба да изберете многу темен бронзер, туку оној што е најблизу до бојата на вашата кожа за да постигнете суптилен ефект на нијансираност и исончаност, а со тренди розев кармин и малку маскара имате победничка комбинација за пролетта.

За вас, ги избравме најдобрите десет бронзери од актуелниот спектар на брендови како што се Maybelline, Covergirl, L’Oreal и Nyx, откријте ги подолу.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk