Art & Crafts

Повеќето луѓе ќе го фрлат стариот бојлер. Видете што направи овој човек од него!

За време на реновирањето, многу предмети од куќата завршуваат во ѓубрето.

Овој човек го реновирал својот дом и го заменил стариот бојлер. Но, наместо да го фрли во ѓубрето, решил да направи генијален предмет од него. Кога ќе го видите крајниот резултат, веројатно никогаш нема да го гледате бојлерот со исти очи!

Погледнете го и споделете го видеото со пријателите:

Напиши коментар