← НАЗАД НА БОЗА

Поврзал две дрвени палети и направил нешто совршено за летните денови! ГЕНИЈАЛНО!

Поврзал две дрвени палети и направил нешто совршено за летните денови! ГЕНИЈАЛНО!
128 Читања

Во текот на летните денови, постојано бараме освежување и сенка под некое дрво.

YouTube-ерот Кип Кеј ќе ви покаже како да направите совршен предмет, од две дрвени палети, за летните денови.

Резултатот ќе ве воодушеви, а така едноставно се прави!

Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk