← НАЗАД НА БОЗА

ПРАКТИЧНО: Еве како во мала торба да ја спакувате потребната облека за еден месец

ПРАКТИЧНО: Еве како во мала торба да ја спакувате потребната облека за еден месец
159 Читања

Овој човек сигурно знае како да се спакува, а заштедува и пари.

За да не плати дополнителен куфер, тој дизајнирал начин да спакува огромна количина на работи во рачниот багаж.

Том Ајзенберг е ИТ консултант и блогер, а неговиот совет за практично пакување беше видено од повеќе од осум милиони луѓе. Тој успеа да спакува во рачниот багаж работи што се доволни за еден месец.

Овој 28-годишник, трикот за практично пакување го научил од неговата мајка.

– За да заштедите простор, прво рамно поставете ги сите ваши алишта, за ногавиците и ракавите да ви ѕиркаат од торбата. Потоа превиткувајте ги едни над други.

Вака никогаш нема да морате да направите избор на работи за патување – рече Том.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk