Новости

ПРЕТЕРАЛА

Важно е да бидете забележани на Канскиот фестивал, но не „толку многу“.

По црвениот тепих на Канскиот фестивал оваа година прошетаа сите можни ѕвезди и ѕвездички во прекрасни креации кои го одземаат здивот.

Тие беа ангели…

ѓаволи…

„мачки во чизми“…

и топлес девојки…

… немаше недостаток на работа за фотографите.

Сепак, кога на црвениот тепих застана Ngoc Trinh, виетнамска манекенка, никој не знаеше каде да гледа!

Нејзините слики завршија на светските веб страни, но не затоа што таа е позната и што „растурила на црвениот тепих“, туку затоа што е едноставно вулгарна.

Напиши коментар