← НАЗАД НА БОЗА

Пробајте: Eдноставен трик кој ќе го направи вашето евтинo вино подобро отколку скапото!

Пробајте: Eдноставен трик кој ќе го направи вашето евтинo вино подобро отколку скапото!
116 Читања

Евтиното вино за момент може да се претвори во вкусен напиток еднаков на скапо вино со еден едноставен трик!

Нема ништо лошо во шише евтино вино, бидејќи цената не секогаш мора да го потенцира квалитетот. Но, сигурно значително ќе го подобрите вкусот на вино ако го примените овој трик.

Ви треба само блендер и неколку секунди!

Истурете го виното во блендер и матете го околу 30 секунди. Ова ќе им овозможи на вкусовите да се развијат, така што виното ќе има многу побогат вкус.

Техниката беше откриена од страна на Ден Маршал и објаснето во неговата книга, а денес се користи од многу љубители на вино ширум светот!

Сега сте целосно подготвени да уживате во евтиното, а добро вино!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk