← НАЗАД НА БОЗА

Провлече дрвено стапче низ виршла. Конечниот резултат е генијален!

Провлече дрвено стапче низ виршла. Конечниот резултат е генијален!
1416 Читања

Кога би требале да го изберете последниот оброк, тогаш тоа веројатно би било скара!

Ладни пијалоци, хамбургери, лубеници и, се разбира – виршли!

Ретко ќе се сретнете со некој што не сака месо на скара. Многу е важно да го подготвите месото на вистинскиот начин, а овој човек ќе ви покаже мал генијален трик кој ќе ви го олесни животот…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk