← НАЗАД НА БОЗА

Провлекувањето на конецот низ иглата е толку лесно што ќе се запрашате како не сте го знаеле ова претходно

Провлекувањето на конецот низ иглата е толку лесно што ќе се запрашате како не сте го знаеле ова претходно
187 Читања

Колку ви е потребно да го извлечете конецот низ иглата? Дали ви требаат очила? Прецизност? Мирна рака? Всушност, немате потреба од ништо од ова.

Само треба да го погледнете ова видео …

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk