Bridal

Рустикални свадбени фотографии

Летото е некако најубаво време за свадба и кога пролетта ќе се збогува од нас, гледаме во неколку летни свадбени инспирации со сосема различни очи.

Летната тема најчесто е поврзана со изобилство на бои.

Дека тоа не е задолжително, денес ќе ви покажеме со рустикална и елегантна свадба, со фотографии од Тексас.

Напиши коментар