← НАЗАД НА БОЗА

Сè што ви треба за да се ослободите од вдлабнатините во автомобилот е вода и вакуум гума

Сè што ви треба за да се ослободите од вдлабнатините во автомобилот е вода и вакуум гума
133 Читања

Дали некогаш сте биле вклучени во мала сообраќајка со автомобилот во која вашиот автомобил се здобил со вдлабнатина.

Иако сите ние се трудиме да бидеме внимателни во возењето, тоа им се случува и на најдобрите, бидејќи никогаш не знаеме кој може да нè удри од назад или од страна.

Во емисија на Discovery Channel е покажано како да се ослободите од вдлабнувањата во вашиот автомобил користејќи само 2 работи.

Се што ви треба се:

– вакуум гума за одзатнување

– зовриена вода

Овој начин на отстранување на вдлабнувањето е едноставен и не ви е потребно долго време.

Загрејте ја водата до зовривање, истурете ја врз вдлабнатина, а потоа, со помош на гумата, извлечете го вдлабнувањето. Ова е навистина толку едноставно.

За да видите како функционира, погледнете го прикаченото видео.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk