← НАЗАД НА БОЗА

Шик кабаници

Шик кабаници
200 Читања

Особено се шик транспарентните кабаници, кои целосно го откриваат вашиот дневен “outfit”, па можете да ги носите и кога надвор е целосно суво.

Доколку кабаницата не е транспарентна, може да послужи како гумиран мантил.

Ако припаѓате на луѓе кои редовно ги губат чадорите, па дури и ако не е така, дочекајте ги дождливите денови со кабаница која лесно може да се спакува во ташна.

Доколку кабаницата не е транспарентна, може да послужи како модерен, гумиран мантил, особено ако дизајнерите ја изоставиле качулката.

Така истовремено ќе има модерна и практична примена.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk