Sweet Home

Шпанска вила од триесеттите години на минатиот век: Погледнете го новиот божествен калифорниски дом на Мелани Грифит

Познатата актерка неодамна купи прекрасна вила од 1930-тите години, лоцирана во луксузниот дел од Лос Анџелес за 3,7 милиони долари.

Можеби најубавата вила на славните што ја видовме, покрива површина од над 278.71 квадратни метри, има три спални и три бањи, како и магична градина со базен.

Погледнете ја галеријата во прилог.

Напиши коментар