← НАЗАД НА БОЗА

Со помош на една состојка која ја имате во домот, постигнете сосема ист ефект како со ХЕЛИУМ

Со помош на една состојка која ја имате во домот, постигнете сосема ист ефект како со ХЕЛИУМ
1407 Читања

Каква е таа забава без балони?

Но, скапоцениот гас хелиум не ни  е секогаш при рака … тоа веќе не мора да биде така!

Можете да го постигнете истиот ефект со оцет, сода бикарбона, едно шише, инка, лажичка и се разбира, балон.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk