Art & Crafts

Собирал пластични шишиња во дворот. Она што се случило една година подоцна е НЕВЕРОЈАТНО!

Следниот пат кога ќе помислите дека во мал, тесен стан нема место за градина, размислете повторно. Ако има едно нешто што го научивме на YouTube, тогаш тоа е дека можете да произведувате сопствена храна во секоја соба.

Со користење на пластични шишиња можете да направите вертикална градина која ќе содржи повеќе растенија отколку што некогаш ќе ви притребаат …

Погледнете како во видеото:

Напиши коментар