← НАЗАД НА БОЗА

Спектакуларна сцена на лагуната која асоцира на крв, локалните жители им забрануваат на туристите да пријдат

Спектакуларна сцена на лагуната која асоцира на крв, локалните жители им забрануваат на туристите да пријдат
163 Читања

Локалното население ја одржува традицијата, додека странците неуспешно се обидуваат да направат некој кадар.

За лагуната “Los Kolorados”, повеќето од нас не слушнале, но по овие снимки, ќе биде јасно зошто се смета за нереална убавина на природата.

„Розевата“ лагуна е дел од резерватот помеѓу Карипското Море и Мексиканскиот Залив, а на туристите не им е забрането во писмена форма, но не е препорачливо да ја посетат.

Локалните жители знаат зошто е тоа така. Погледнете во видеото како изгледа мексиканското чудо на природата.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk