← НАЗАД НА БОЗА

Спијте на дрво во Шпанија – Sant Hilari Sacalm, Шпанија

Спијте на дрво во Шпанија – Sant Hilari Sacalm, Шпанија
1350 Читања

Дали сакате да добиете природна висина?

Наместо да  размислувате за Шпанија како место за истражување на средновековните градови и лежење на сончевите плажи, зошто да не се обидувате да спиете на дрво?

Лоцирани во гранките на дабовите дрвја во центарот на шумата Guilleries, до дрвените домови се пристапува преку монтирани мостови и дрвени скали.

За да се заштити природното опкружување, нема електрична енергија или вода за пиење, но има пристап до тушеви и базен во блиската куќа.

Уживајте на вашата тераса со sangria и впијте го прекрасниот поглед на Montseny и Пиринеите.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk