Art & Crafts

Ставете пудра во прав врз црвениот кармин

Секоја девојка треба да го знае овој трик.

Совршените црвени усни понекогаш изгледаат како невозможна мисија. Уште полошо, откако ќе ја пронајдете совршената нијанса на кармин, мора да го отстраните по првиот залак или голтка од пијалакот.

Постојат безброј производи кои тврдат дека траат до 24 часа, а повеќето се многу скапи и не функционираат како што треба.

Pallavi Symons е експерт за шминка и таа ќе ви покаже генијален трик…

Погледнете во видеото:

Напиши коментар