← НАЗАД НА БОЗА

Ставил дрвена лажица на лист хартија. Резултатот е генијален!

Ставил дрвена лажица на лист хартија. Резултатот е генијален!
154 Читања

Ако барате забавна идеја за следниот пат кога ќе им се посветите на своите деца, тогаш ова е вистинската работа за вас.

Забавувајте се со цртање 3Д цртежи од обични работи.

Се што ви треба е лист хартија и предмети што сакате да ги нацртате. Во овој случај, тоа е дрвена лажица …

Погледнете во видеото како тоа да го направите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk