← НАЗАД НА БОЗА

Ставила црвен кармин околу очите, а кога ќе го видите резултатот, веднаш ќе го сторите истото!

Ставила црвен кармин околу очите, а кога ќе го видите резултатот, веднаш ќе го сторите истото!
1374 Читања

За многу девојки, најчест проблем во шминкањето е како да ги покријат темните прстени под очите.

А дали знаевте дека црвениот кармин може да направи чудо?

Ако ги совладате вештините на „сенчање“ на лицето и во комбинација со добра пудра, црвениот кармин во иднина ќе биде вашиот омилен производ за покривање на подочниците.

Погледнете во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk