← НАЗАД НА БОЗА

Ставила монета во замрзнувач пред да ја напушти куќата. Кога ќе дознаете зошто, веднаш ќе го сторите истото!

Ставила монета во замрзнувач пред да ја напушти куќата. Кога ќе дознаете зошто, веднаш ќе го сторите истото!
190 Читања

Ако припаѓате на луѓе кои поминуваат подолго време надвор од куќата или станот, тогаш овој трик е вистинската работа за вас.

Дали некогаш сте се вратиле дома, а дигиталните часовници покажувале погрешно време? Ова значи дека има прекин на струјата.

Проблемот е во тоа што не знаете колку време немало струја, поради што е загрозена храната во вашите фрижидери и замрзнувачи.

Затоа, следниот пат кога ќе планирате да поминете неколку дена надвор од вашиот дом, направете го овој едноставен трик.

Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk