← НАЗАД НА БОЗА

Summer look: Најубави летни фризури кои можете брзо и лесно да ги направите!

Summer look: Најубави летни фризури кои можете брзо и лесно да ги направите!
195 Читања

Ние сме подготвени за летни фризури кои изгледаат божествено и лесно се прават!

Што се однесува до најтоплата сезона, зборуваме за голем број на можности! Сè ни е на дофат на рака што се однесува до храна, пијалоци, патувања, излегувања, книги.

Се разбира, во оваа категорија спаѓаат и модните и beauty моменти. Сепак, овој пат го ставаме летниот кцент на фризурите.

Сакавме да ви понудиме фризури кои ќе ви овозможат вистински летен изглед, но исто така нема да ви требаат 5 часа за да се подготвите.

Подготвени сме, барем што се однесува на косата, да влеземе во вистински авантури.

  • Плетенка наместо венче

  • Пунџа

  • Брановидна коса

  • Невообичаен реп

  • Рибина коска или кики

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk