← НАЗАД НА БОЗА

Свадбени торти во стилот на венчаницата на невестата

Свадбени торти во стилот на венчаницата на невестата
193 Читања

Трендот на приспособување на венчаницата со свадбената торта е многу популарен во светот.

Погледнете за што се работи и оценете дали ви се допаѓа.

Ѕвезда на ценчавката, покрај вас и вашиот фустан, нека биде и свадбената торта!

Можеби досега не сте размислувале за тоа, но фустанот што го избравте за најважниот ден во вашиот живот, можете да го пренесете и на тортата.

Дали ќе се одлучите за иста боја, чипка, набори, цвеќиња или можеби се заедно, останува на вас да одлучите.

Нашата галерија нека ви служи како инспирација за да ја изберете најубавата торта, инспирирана од вашиот фустан!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk