← НАЗАД НА БОЗА

Таа ги зема банкнотите и ги свитка неколку пати. Она што го направи беше брилијантнo!

Таа ги зема банкнотите и ги свитка неколку пати. Она што го направи беше брилијантнo!
1662 Читања

Често им подаруваме предмети на луѓето, но кога ќе ви исчезнат идеи за подарок, најчесто на подарок давате пари.

Оваа жена ќе ви покаже како да направите прекрасен подарок со пари. Потребна ви е декоративна хартија, украсна лента, лепило, молив и две банкноти по желба.

Погледнете подетално во видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk