← НАЗАД НА БОЗА

Таа го ставила јајцето во апарат za вафли, а само една секунда подоцна добила нешто прекрасно

Таа го ставила јајцето во апарат za вафли, а само една секунда подоцна добила нешто прекрасно
168 Читања

Што добивате кога ќе искомбинирате апарат за вафли, вкусна храна и видео кое ќе ви покаже што се можете да направите со него?

Изговор дека никогаш нема да готвите на ист начин, тоа е она што ќе го добиете.

Ова видео прикажува седум вкусни рецепти за различни видови на храна и слатки кои можете да ги подготвите со апарат за вафли.

Уживајте!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk