Art & Crafts

Таа стави лепило на ноктите. Кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото!

Секоја жена сака нејзините нокти да изгледаат совршено. Сепак, ова понекогаш бара многу време и пари.

Често се премислите откако ќе ги налакирате ноктите, па вашата сегашна боја не ви се допаѓа повеќе и сакате да ги декорирате вашите нокти со некоја друга боја.

Ако припаѓате на таа група, тогаш ова е вистински трик за вас.

Се што ви треба е малку лепило и вода …

Погледнете во видеото:

Напиши коментар