Убавина

Top Knot: Trendy фризура која се прави за пет минути и му стои на секого

Една од главните фризури на сезоната пролет-лето 2019. се прави брзо и лесно, ја мазни косата, затегнува лицето, дури и ако е бушава – добро е.

Top Knot пунџата едноставно нема маана.

Фризурата во облик на јазол веќе некое време е популарна и е фризура која ќе ја одбележи сезоната!

Позицијата може да биде на врвот, центарот или дното на главата, но оваа пролет се поместува исклучиво нагоре.

Може да се направи повеќе или помалку уредна, но принципот е сосема ист.

Погледнете го во продолжение видео-туторијалот на Оливија Пиерсон, а за повеќе возбудливи комбинации на #topknot пунџи, погледнете во нашата галерија:

Напиши коментар