← НАЗАД НА БОЗА

Трендови во уредувањето на балконот за летото 2019 година

Трендови во уредувањето на балконот за летото 2019 година
187 Читања

Балконскиот и градинарски мебел, како и поголемиот дел од останатиот мебел не се подложни на сезонската мода, па мебелот, ако добро се одржува може да трае со години.

Сепак, секоја година треба малку да го освежите за да се чувствувате пријатно додека престојувате на него.

Оваа сезона во тренд е сината боја. Значи, ако сакате да ја ажурирате вашата градина, балкон или тераса, додадете сини седишта, чаршафи, перници или некои други сини декоративни предмети.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk