← НАЗАД НА БОЗА

Tufi Dive Resort во Папуа

Tufi Dive Resort во Папуа
1346 Читања

Овој бутик хотел има панорамски поглед кон морето, фјордовите и планините, од терасата на Tufi Harbour во Нова Гвинеја.

Делукс бунгаловите имаат полирани дрвени подови и ѕидовите се обложени со традиционален ткаен материјал.

Иако е центар за нуркање, тука има многу што да се прави доколку барате авантура.

Пешачете, возете кану, одете на сафари или само лежете покрај базенот.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk