Новости

Вампир, лилјак … тоа ти е исто

Гледате во новиот Бетмен! Наводно …

Кратко откако беше најавено дека се снима нов филм за младиот Брус Вејн „Бетмен“, почнаа и шпекулациите за тоа кој ќе го наследи Бен Афлек.

Првиот за кој, наводно интензивно се збори е Роберт Патинсон, или „вампирот“ Едвард Кален од “Twilight”

Студиото и продуцентите не реагираат, и тој молчи, но фановите на социјалните мрежи пишуваат дека „Роберт е вистинскиот избор“, но исто така и дека „по Афлек, секој ќе биде добар“.

Што велите вие?

Напиши коментар