Дестинации

Вегетаријанците го избегнуваат овој хотел, а колбасите речиси како да излегуваат од чешмата!

Интересна идеја е претворена во дело кое привлекува многу внимание.

Во селото Ритербах, Германија, постои хотел “Bratwurst” посветен на љубителите на месо и авантуристите.

Дека ова не е обичен хотел, му станув јасно на секој гостин пред да влезе во зградата. Целиот хотел е изграден само со еден мотив – колбаси.

Во видеото погледнете како изгледа овој необичен угостителски објект.

Напиши коментар