Cafe Del Mar

Вежбајте дома: Најдобри вежби за стомак и задник со мала пилатес топка

Не е важно колку се трудите, рамниот стомак и затегнатиот задник,  често ни изгледаат недостапни, бидејќи тие се делови на телото, кои бараат посветен тренинг и упорност, што на многумина од нас често ни недостасуваат.

Со цел да ги направиме резултатите позабележливи, неопходно е да се изберат вистинските вежби и да се осигурате дека ќе ги направите правилно, а тоа можете да го направите во секој слободен момент дома.

Ние ви претставуваме тренинг сесија која ги активира мускулите на стомакот, грбот и задникот, а се што ви треба е мала пилатес топка. Обидете се да направите 2-3 повторувања и вежбајте 5 пати неделно.

Најдете идеи за различни вежби во ова видео.

Напиши коментар