← НАЗАД НА БОЗА

Водечкиот make-up тренд за 2019. година

Водечкиот make-up тренд за 2019. година
135 Читања

Оваа сезона, минимализмот паѓа во заборав, а луксузниот make-up look ќе го постигнете со подигнување на smokey-eye на повисоко ниво.

Новата техника Smoky eye се разликува од класичниот make-up look по острите рабови, интензивните нанесувања на боите и мачкестите линии, кои визуелно му даваат на вашето око wow ефект.

Smoky eye не вклучува употреба на строго црна и сива боја, туку исто така изгледа фантастично и во нијансите на зелената, златната и виолетовата боја.

Оваа година ви дава многу можности да ја покажете храброста и смелоста преку својот make-up и модата.

Затоа, ако сте таков тип на жена, заблескајте со вашата убавина и храброст и понесете го овој смел make-up look.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk