← НАЗАД НА БОЗА

Жена одлучи да му покаже на светот како да ги закрпи дупките на облеката без игла и конец

Жена одлучи да му покаже на светот како да ги закрпи дупките на облеката без игла и конец
150 Читања

Сите ние мразиме да видиме мала дупка на нашата омилена гардероба.

Иако звучи многу драматично, сите знаеме како реагирам кога ќе ја видиме таа мала, иритирачка дупка на облеката.

Првото нешто што ти паѓа на ум е дека мораме да се ослободиме од тоа, но исто така значи дека многу веројатно ќе ја уништиме гардеробата ако направиме еден погрешен чекор во шиењето.

Доколку само би постоел начин да се направи сето тоа на полесно …

Се разбира, тоа е она што ние ви го претставуваме во ова видео.

Благодарение на ова решение, веќе нема да имате проблем со облеката што има дупка и нема да морате да се грижите за уништувањето со шиење.

Во ова видео ќе го најдете најбрзиот и најбезбеден начин да ја отстраните дупката од вашата облека.

Погледнете го ова корисно видео и споделете го со вашите пријатели:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk