← НАЗАД НА БОЗА

Живејте во дрвен слон во Азија Бутала, Шри Ланка

Живејте во дрвен слон во Азија Бутала, Шри Ланка
86 Читања

Дамбо би бил горд да знае дека еден од најневообичаените еко-хотели во светот ја носи неговата форма.

Двоспратната Кumbuk River Elephant вила располага со отворен дневен простор на горниот спрат и две екстра-големи спални во долниот дел, сите направени од дрво и слама.

Со својата локација покрај реката, околу 260 километри од Коломбо, гостите можат да ги искористат сите активности на одморалиштето, вклучувајќи прошетки во природа, гледање птици и рафтинг.

Ако живеењето во слон не ги задоволува вашите апетити за авантура, одете на дневно патување до националниот парк Јала, каде што можете да видите леопарди, водни биволи, мрзливи мечки и се разбира слоновите на Шри Ланка.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk