Bridal

20 идеи за чаши за вашата прва здравица како брачен пар

Ослободете ги меурчињата!

Кога ќе се направи здравица во ваша чест, ќе сакате да подигнете прекрасен сет на чаши полни со шампањ.

Додека го барате совршениот пар, побарајте чаши што се уникатни за вас и за сопругот.

Без разлика дали тие одговараат на вашиот декор или комплетот е персонализиран со вашиот заеднички монограм, вашата прва здравица како младенци треба да биде надополнета со стакло вредно за оваа пригода.

Ви претставуваме повеќе предлози за чаши кои ги исполнуваат сите очекувања, за вашата здравица за заедничкиот живот да биде совршена.

Напиши коментар